EDİRNE / KEŞAN - Keşan Safiye Erol Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Kas

Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu toplantısı okulumuz çok amaçlı salonunda 22 Kasım 2023 Çarşamba günü gerçekleştirildi. Yapılan toplantıda yeni Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu seçilerek, karar defterine işlendi. Okulumuza Hayırlı Olmasını, Yönetim Kuruluna seçilen velilerimize başarılar dileriz.

Kas

Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Kılavuzu Belgelendirme Programı kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı ve Türk Standartları Enstitüsü ortaklığığında yapılan çalışmalar ve  hijyen şartlarını taşıdığı MEB Standardizasyon ve Kalite Hizmet Birimi tarafından uygun görülen okulumuz Keşan Safiye Erol Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi "Okulumuz Temiz Belgesi" almaya hak kazanmıştır.

Kas

OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISI 22 KASIM ÇARŞAMBA GÜNÜ SAAT:11.30'DA OKULUMUZ ÇOK AMAÇLI SALONUNDA YAPILACAKTIR