EDİRNE / KEŞAN - Keşan Safiye Erol Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Ara

Okul Müdürümüz Sayın İlyas CENGİZ idarecilerimiz Yasemin GÖKBULUT ve Gökmen AYDIN işletmeleri ziyaret etti ve bu işletmelerde staj gören öğrencileri işbaşında gözlemledi. Ziyaretlerimiz sırasında bizleri ağırlayan ve yardımcı olan Özdemir Tekstil Çalışanları ve Muharrem Bey'e, Eda Tava Ciğer'de Gülten Hanıma teşekkür ederiz.

Ara

Okul Müdürümüz Sayın İlyas CENGİZ idarecilerimiz Yasemin GÖKBULUT ve Gökmen AYDIN Keşan Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası Başkanı Mutlu GEZER'i Zyaret etti.

Ara

Öğrencilerimize Gençlik Merkezinde verilen kurslar ile yararlanabilecekleri diğer imkanlar hakkında bilgi aldılar. Bu faaliyetin gerçekleşmesi sırasında bizlere destek olan Keşan Belediyesi ve Keşan Gençlik Merkezi idareci ve öğretmenlerine teşekkür ederiz.

Ara

Değerler kulübü olarak, ÇEDES(Çevremi Seviyorum Değerlerime Saygılıyım) projesi kapsaminda okulumuz ögrencilerine  "YARDIMSEVERLIK VE MERHAMET"konulu sunumumuzu gerçekleştirdik

Ara

Enfeksiyon ve mikroorganizmalarla mücadele kapsamında okulumuz bünyesinde yer alan Okul Öncesi sınıfları hijyen yönetmeliği kapsamında ilaçlanmıştır. ilaçlama işlemlerinde emeği geçenlere okulumuz adına teşekkür ederiz.

Kas

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün  Millet Mekteplerinin Başöğretmenliğini kabul ettiği gün olan 24 Kasım günü, 1981 yılından beri "Öğretmenler Günü" olarak kutlanmaktadır. bu vesile ile okulumuzda  24 kasım öğretmenler  günü kutlaması  gerçekleştirilmiştir.

Kas

Keşan HEM Müdiresi Zeynep Öztürk 24 Kasım öğretmenler gününde, öğretmenlerimiz için Keşan HEM tarafından yapılan el emeği hediyelerini takdim ettiler. Öğretmenlerimiz adına teşekkür ediyoruz.

Kas

Okulumuz 12 Çocuk Gelişimi ve 12 Moda Tasarım sınıfı öğrencileri  Keşan Belediyesi, Keşan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası, Keşan Ticaret Borsası işbirliği ile "Keşan Üniversite Tanıtım Günleri" etkinliği’ne katıldı. Keşan Lisesi kapalı spor salonunda gerçekleştirilen etkinlikte; öğrencilerimiz üniversite bölümleri ve yurtlar hakkında bilgi aldı. Emeği geçenlere öğrencilerimiz adına teşekkür ederiz.